Airwell MVi Gama HDD VRF

0 Comentarii


Sistemul de climatizare, recomandând partea superioară a gamei noastre HDD - O gamă de soluții de debit variabil cu agent frigorific (VRF) pentru aplicații de încălzire și climatizare utilizând agent frigorific de înaltă performanță R410a.
Gama HDD este foarte versatilă și ușor de utilizat, oferind dispozitive inteligente de economisire a energiei, foarte potrivite pentru aplicații comerciale ușoare și rezidențiale. Eficiența energetică a gamei HDD este excepțională datorită utilizării compresoarelor DC Inverter și utilizării motoarelor cu ventilator cu turație variabilă. Funcțiile inteligente de economisire a energiei fac ca aceasta gama să fie una dintre cele mai eficiente soluții energetice de pe piață, cu un COP de clasă superioară de până la 4.21 și un EER de până la 4.0, oferind în același timp o funcționare ultra-silențioasă și o amprentă foarte compactă.
Aparatul de aer conditionat Airwell HDDE-018 Inverter18000 BTU este o soluție cu două căi de încălzire / răcire, cu debit variabil de agent frigorific, utilizând lichidul de înaltă performanță R410A și poate funcționa independent până la 4 unități interioare. Folosind tehnologia invertorului, acest sistem poate atinge un COP de 4,21, în același timp oferind o funcționare ultra-silențioasă și o amprentă foarte compactă. Marea flexibilitate a acestuia înseamnă că HDD este la fel de bine adaptat aplicațiilor rezidențiale și aplicațiilor comerciale ușoare.
Unitățile interioare Airwell sunt disponibile într-o gamă largă de versiuni diferite, ceea ce oferă o flexibilitate maximă. Cu 34 tipuri diferite de produse și dimensiuni de la 2,2 la 11kW, gama interioară oferă soluții pentru echiparea tuturor aplicațiilor rezidențiale comerciale, instituționale sau mari. Toate unitățile interioare sunt ușor de instalat și concepute pentru a oferi performanțe puternice de răcire și încălzire. Filtrele și ionizatoarele diferite, dar și funcționarea extrem de silențioasă a unităților (inclusiv modul de funcționare pe timp de noapte) oferă confort sporit personal. Funcția inovatoare "I FEEL" îmbunătățește și mai mult confortul utilizatorului deoarece comută punctul de detectare a temperaturii din spatele grila de admisie a unității interioare, unde este în general localizată, în locul în care utilizatorul (telecomanda) este localizat fizic.


0 comentarii :

Trimiteți un comentariu