Un cabinet mereu curat

0 Comentarii

Un cabinet mereu curatNu este o fita sa ai un cabinet sau o clinica medicala curata. Este o obligatie pe care orice cadru sanitar trebuie sa o respecte. Actul medical, indiferent ca este vorba despre o simpla consultatie sau o interventie chirurgicala de risc, pe langa serviciile perfecte pe care acestia sunt obligati sa le ofere pacientilor, trebuie sa se ridice la cele mai inalte standarde de igiena si curatenie. Mobilierul, instrumentarul si incaperea in care se desfasoara actul medical trebuie dezinfectate si sterilizate cu produse conforme legislatiei in vigoare si calitativ superioare. Orice cadru medical trebuie sa cunoasca pericolul la care se expune, atat pe sine cat si pe cei din jur, atunci cand intrumentarul nu este dezinfectat, si ce boli poate contracta. Chiar daca vorbim despre un cabinet cosmetic sau unul de tatuaje, aceste reguli trabuie respectate. De ce? Pentru ca, in primul rand, aici se intra in contact direct cu omul. Persoanele care vin la un cabinet medical, cosmetic sau de tatuaje interactioneaza in mod direct cu medicul, cosmeticiana sau tatuatorul. Orice boala de piele sau contaminarea cu sange infectat se poate transmite. Cu instrumentarul este aceeasi poveste. Ganditi-va in trecut cate cazuri de infectari erau din cauza instrumentarului care era folosit de la un pacient la altul si singurele metode de dezinfectare erau fierberea sau alcoolul medicinal. Atunci cand facem o dezinfectare profilactica, doar pentru anumite piese, poate este in regula dar, cand este vorba despre pense, foafeci, scalpel, bisturie care nu sunt de unica folosinta, intrumentarul din cabinetele stomatologice si din multe alte locatii, dezinfectarea trebuie facuta in modul cel mai serios posibil.
De aceea, trebuie sa ne asiguram ca, indiferent de destinatia lui, cabinetul trebuie sa fie dotat cu orice tip de dezinfectant instrumentar medical. Acestea trebuie achizitionate doar de la magazine autorizate, precum magazinul online Esteto care pune la dispozitie o gama extrem de variata de astfel de produse. Avantajul este ca, cel care detine un cabinet de gen, nu trebuie sa faca drumuri periodice pentru aprovizionare si astfel sa fie nevoit sa piarda timp pretios. Accesand site-ul Esteto, va putea studia produsele ce urmeaza sa fie achizitionate, sa isi aleaga exact cantitatea dorita, sa isi plaseze comanda si, in doar cateva zile, va primi la usa cabinetului tot ceea ce are nevoie.
Asa cum spuneam, la Esteto se gasesc toate tipurile de dezinfectant medical precum si sterilizant. Puteti comanda orice, incepanad de la banalul alcool sanitar si pana la dezinfectanti foarte puternici, multi-enzimatici. Preturile sunt mai mult decat decente si, daca urmariti site-ul, adesea puteti beneficia de reduceri substantiale. Esteto comercializeaza doar produse autorizate si de calitate. In plus, pe site, la fiecare produs in parte sunt expuse calitatile precum si dozajul si modul de folosire, in functie de suprafata sau instrumentul de dezinfectat.
Astfel, pentru o igiena totala, nu ezitatati sa aveti intotdeauna un stoc considerabil de dezinfectanti pentru ca sunt printre putinele produse la care nu trebuie sa faceti economie. Informati-va din timp, cititi legislatia in vigoare si incercati sa respectati, litera cu litera, regulile ce se impun pentru a avea un cabinet mereu curat.

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu