Anvelope de iarna sau all season?

0 ComentariiPe ansamblul dvs., anvelopele pe tot parcursul sezonului ar trebui să fie cele mai potrivite pentru a fi utilizate, deoarece sunt cele mai bune în tipurile de temperaturi cu care ne confruntăm pe toată vasta perioadă a anului.

Cu toate acestea, mulți specialiști consideră că nu există un aspect "al tuturor mărcilor comerciale „ în anvelopele de anotimp; în timp ce este mai bună la temperaturi scăzute decât o anvelopă de vară și vice versa, nu este la fel de bine ca păstrarea a două pneuri de acelasi tip la trecerea de la un sezon la altul.

Întrebarea dacă trebuie să folosim anvelope de iarnă este cea mai hotărâtă dezbatere. Totul se concentrează pe cât de mult din sezon crezi că vei circula cu masina la temperaturi sub  sub 7 grade C. Dacă vă aflați sub această temperatură pentru cea mai mare parte a iernii, cumpărarea unui set de anvelope de iarnă și schimbarea acestora în fiecare lună octombrie și martie este soluția optimă.

Anvelopele de iarnă funcționează mai bine decât cele de vară, chiar și atunci când suprafața drumului este neteda. În caz contrar, cumpărarea unui set deanvelope all season Debica pentru a conduce pe tot parcursul anului, ar putea fi o alegere mai buna.

Deci anvelopele de iarnă nu sunt bune doar pentru zăpadă și gheață?
Nu. De fapt, cercetările curente sugerează că anvelopele de iarnă sunt mai bune decât anvelopele de vară oricând temperatura scade sub 7 grade C. Aceasta înseamnă că o mașină echipată cu anvelope de iarnă ar trebui să se oprească mai repede și să fie mai puțin predispusă la derapare în orice condiții meteorologice dacă temperatura scade sub această valoare

Dar cumpărarea unui set suplimentar de pneuri este necesara?
Da. Anvelopele de iarnă sunt adesea puțin mai scumpe decât anvelopele de vară, dar un set suplimentar este o cheltuială semnificativă - mai ales dacă le echipezi cu un set suplimentar de roți pentru a face trecerea chiar mai ușoară, la fel ca și în unele țări europene .

Cu toate acestea, merită să rețineți că, deși trebuie să plătiți pentru două seturi de anvelope, acestea durează și de două ori mai mult; cu alte cuvinte, o mare parte din costul suplimentar al setului de iarnă este atenuată de faptul că ele iau încărcătura de pe setul de vară pentru jumătate din an.0 comentarii :

Trimiteți un comentariu