Beneficiile aparatelor de aer conditionat tip caseta

0 Comentarii


Aparatele de aer condiționat tip caseta pare o propunere bună pentru majoritatea proprietarilor, mai ales dacă locuiți într-o zonă caldă pe tot parcursul anului. Adăugandi la adoptarea automatizării inteligente a locuinței, puteți să  mențineți racoarea în timpul verii, fiind eficienți energetici. Dar aerul condiționat nu este neapărat un panaceu. Are dezavantaje pe care trebuie să le iei în considerare înainte de a face această achiziție.
Să aruncăm o privire asupra unor avantaje și dezavantaje ale aparatului de aeru conditionat tip caseta de tavan Gree de25000 btu:
Pro: Temperatură constantă pe tot parcursul anului
Acesta este avantajul major al acestui tip de aer condiționat: o temperatură constantă peste tot în casă, tot anul. Dacă locuiți într-o zonă cu veri foarte calde, este cel mai bun mod de a vă menține locuința răcoroasă, în mod constant, în fiecare cameră. Acesta este cel mai frecvent motiv pentru care proprietarii de case cumpără acest tip de aer condiționat.
Contra: Facturi de energie mai mari
Împingerea aerului răcit în fiecare cameră a casei dvs. vă poate crește factura de energie . Într-o locuință medie cu aer condiționat, acesta consumă mai mult de 2000 de kw/oră de energie electrică pe an.
Dacă nu aveți deja instalată o unitate de climatizare, considerați că factura dvs. pentru energie va crește dramatic, mai ales dacă vă place casa dvs. în jurul valorii de 20 de grade. Puteți economisi bani prin creșterea temperaturii totale la 22 de grade sau 23 de grade.
Dacă credeți că aveți nevoie doar de câteva camere răcite, cum ar fi dormitorul și camera de zi, luați în considerare cumpărarea de unități de climatizare pentru ferestre. Acesta alegere va fi mai eficientă și nu va crește factura dvs. de energie atât de mult ca o unitate centrala tip caseta.
Pro: Aer filtrat
Unul dintre celelalte beneficii ale acestui sistem este că aerul împins prin canale este filtrat. Calitatea aerului din casa ta se va îmbunătăți, ceea ce înseamnă mai puțini alergeni și gaze potențial nocive. Cu toate acestea, acest beneficiu necesită menținerea și schimbarea regulată a filtrului. Unitățile moderne au indicatori de filtrare care vă vor spune când trebuie să vă schimbați filtrul.
Dacă locuiți într-o zonă cu un nivel ridicat de umiditate, filtrarea aerului înseamnă, de asemenea, scăderea nivelului de umiditate. Acest lucru crește și nivelul de confort al casei dvs.0 comentarii :

Trimiteți un comentariu