Inelele cu diamante- inele aniversare

0 Comentarii
În zilele de astăzi, se pare că tot mai mulți oameni nu locuiesc împreună. Cu rata de divorț în S.U.A., care se află în prezent la un nivel ridicat, servește doar pentru onorarea acelor căsătorii care au rezistat testului timpului.
Aceste căsătorii întruchipează adevăratul spirit al legăturii sacre; doi oameni împărtășind o viață plină de amintiri și iubire. De mult timp a fost obiceiul de a sărbători o astfel de ocazie prin schimbul de inele cu  diamante aniversare Aldemarin. În acest articol, vom arunca o privire la doar câteva din minunatele modele de inel de diamante care pot fi alese de cupluri.

Unul dintre cele mai populare modele de pe piata de astazi este inelul cu trei aniversari de piatra. Acest inel conține, de obicei, trei diamante de dimensiuni egale și sunt menite să reprezinte trecutul, prezentul și viitorul cuplului.

Este, de asemenea, acceptabil ca pietrele să aibă dimensiuni diferite, deoarece ar putea reprezenta și copiii în viața cuplului. De fapt, semnificația din spatele diamantelor este întotdeauna deschisă interpretării individuale a cuplului.

Un alt inel de design popular este inelul eternității. Acest inel este menit să arate dragostea neîncetată a cuplului față de celălalt, deoarece inelul prezintă diamante care completează un cerc în jurul întregului deget. Aceste inele pot fi, de asemenea, proiectate cu rânduri suplimentare de diamante mai mici care cuprind banda. Deși un pic camscumpe, aceste inele sunt piese absolut uimitoare.

Multe cupluri proiectează, de asemenea, propriile inele cu diamante aniversare. Aceasta este o modalitate specială pentru fiecare persoană de a personaliza piesa, oferindu-i astfel o semnificație simțită din inimă. Unele cupluri adaugă atingeri romantice inelelor, cum ar fi inimile, porumbeii sau florile. Alții aleg să aibă câteva diamante mai mici, de diferite forme și culori, care înconjoară banda.
În timp ce, cele mai multe modele de inele cu diamante aniversare  sunt orientate spre femei, există mai multe inele simple, care sunt potrivite pentru bărbați, de asemenea. De exemplu, inelul unui bărbat poate începe ca bandă de aur sau platină, iar diamantele pot fi încorporate


Deci, este important să selectați împreună designul aniversar cu diamante, deoarece acesta va servi pentru a simboliza iubirea voastră continuă unul pentru celalalt. Și o ultimă notă referitoare la aceste inele; deseori costisitoare, există opțiuni disponibile pentru cupluri. Indiferent de cost, un design unic de inel cu diamante va crea amintiri minunate in timp ce sarbatoreste viata pe care ati facut-o impreuna.

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu