Avantajele folosirii covoraşelor de baie

0 Comentarii

Avantajele folosirii covoraşelor de baie

Proprietarii de case au dezbătut mult timp argumentele pro și contra covoraşelor de baie. Este adevărat că pardoselile dure, cum ar fi plăcile din ceramică, gresie, faianţa sau din porțelan sunt mult mai potrivite pentru mediile umede. Dar pardoselile pufoase din baie au unele avantaje. Dintre cele mai multe tendințe ale covoarelor care s-au dezvoltat de-a lungul anilor, una a fost întotdeauna la mare căutare şi anume: covoraşe de baie. Există unii oameni, pur şi simplu nu concep să vadă baia fără a avea o grămadă pufoasă sub picioarele lor după duş.
Avantajele covoraşelor de baie:
Personalizare
Covoraşele de baie reprezintă o modalitate sigură de a vă personaliza baia. Un covoraş de baie bine întreținut ar putea promova un aspect luxos şi personal. Covorașele de baie pot fi o modalitate bună de a vă decora baia, deoarece acestea vin în diferite modele și culori. Unele pot arăta exotic, altele clasic, totul depinde de dvs şi de gusturile dvs.
Stil
            Cu sutele de modele de covoraşe de baie disponibile, texturi și culori diferite, diverse modele, există literalmente mii de posibilități de a vă alege stilul care vă place.
Confort şi siguranţă
Singurul lucru mai bun decât un duș frumos după o zi lungă ar fi ieșirea pe un covoraş de baie aspectuos şi moale. Aceasta este probabil unul dintre cele mai evidente motive de a avea covoraşe de baie.
Covoraşele de baie nu oferă confort doar ochilor, ci și confort la atingere, în special la picioare. Cu numeroasele avantaje oferite de nişte covoraşe de baie nu este surprinzător faptul că majoritatea proprietarilor de case le folosesc în interiorul băii.
            Chiar dacă nu faceţi duș, covorul se va simți grozav în comparație cu gresia rece. Un alt motiv pentru a alege covoraşe de baie, este că veți reduce șansele de alunecare după ce faceţi baie. Riscurile de alunecare în baie sunt reduse. Este mai ușor să alunecați pe gresie, decât pe un covoraş de baie.


Cost
 Dacă vă place să redecorați frecvent părțile casei, baia este o opțiune bună, deoarece tinde să fie mai mică decât alte zone ale casei. Înlocuirea covorului ar putea duce la economisirea banilor şi a timpului spre deosebire de opțiunea standard de gresie sau faianţă.
Covoraşele de baie - benefice pentru sănătate
Covorașul de baie captează alergeni, praf și alți contaminanți, păstrându-i în interior până când covoraşul este spălat.
Ușor de menținut
Nişte covoraşe de baie sunt mai puțin solicitate, se curăţă şi se menţin mai uşor decât pardoselile.
Covoraşele de baie sunt durabile
Spre deosebire de alte accesorii, covorașele de baie sunt foarte rezistente, nu se rup ușor, deoarece materialul din care sunt fabricate este durabil.
În timp ce avantajele instalării unor covoraşe de baie sunt destul de variate, întrebarea principală pe care trebuie să o puneţi este: "Unde ați dori să vă puneţi covoraşul de baie?"
Accesoriile pentru baie sunt un element important în decorarea casei și trebuie selectate foarte atent pentru a atinge perfecțiunea. Acest lucru ne face să ajungem la cumpărarea unor covoraşe de baie.


0 comentarii :

Trimiteți un comentariu