Anvelopele All-season Continental

0 Comentarii

Anvelopele premium combină caracteristicile bune de manevrabilitate cu cea mai bună eficiență a consumului de combustibil din clasa sa. Continental continuă să recomande anvelopele premium de vară și de iarnă pentru o siguranță maximă pe tot parcursul anului.

Cu AllSeasonContact, Continental oferă un pneu pentru uz urban în condiții meteorologice moderate. Pentru acest anotimp, producătorul german de pneuri a venit cu un amestec inovativ de design al benzii de rulare, compus, conturul anvelopei și construcția. Ca urmare, anvelopa AllSeason Continental Trac aduce o îmbunătățire considerabilă a punctelor slabe demonstrate anterior de anvelopele destinate utilizării pe tot parcursul anului în ceea ce privește performanța lor în timpul iernii și pe vremea umedă. În același timp, această anvelopă oferă, de asemenea, cea mai bună eficiență a consumului de combustibil în segmentul premium de anvelope pe tot parcursul sezonului. Continental fabrică această anvelopă în lățimi de la 165 până la 245 milimetri pentru jante de 14-20 de inci și aprobată pentru viteze de până la 240 km / h. Ca anvelopă care este destinată și utilizării în sezonul rece, aceasta nu poartă numai simbolul cu trei fulgi de zăpadă, ci și denumirea M + S de pe peretele lateral. Pe eticheta UE pentru anvelope, noua anvelopă Continental este clasificată ca "B" atât pentru frânarea la umezeală, cât și pentru rezistența la rulare. Din punctul de vedere al Continental, AllSeasonContact este deosebit de potrivit pentru șoferii care acoperă un kilometru relativ mic în condiții meteorologice moderate în și în jurul orașului. Pentru toți ceilalți conducători auto, în interesul siguranței rutiere maxime, Continental continuă să recomande montarea anvelopelor special concepute pentru sezonul respectiv.

În timpul dezvoltării noului AllSeasonContact, accentul a fost pus pe caracteristicile bune de conducere pe timp de iarnă, pe manevrarea sigură în toate condițiile meteorologice și pe eficiența excelentă a combustibilului. Oferind un echilibru perfect între diferitele caracteristici ale anvelopei, această rulare cu trepte direcționale se alătură unei lungi serii de produse de succes în familia Summer- și WinterContact. Pentru utilizarea în timpul iernii, chimiștii Continental au dezvoltat un compus de siliciu cu o mare proporție de rășini pentru o bună aderență pe drumurile reci și umede sau acoperite de zăpadă. Proporția mare de siliciu asigură o bună aderență pe drumurile umede, în timp ce compoziția rășinilor, provenind de la tehnologia Cool Chili a WinterContact TS 860, face ca aderența să fie bună pe drumurile acoperite de zăpadă. Acest compus adaptabil permite noii anvelope să se potrivească aderenței sale la drumurile reci și umede sau acoperite cu zăpadă - o cerință esențială pentru anvelopele destinate utilizării pe tot parcursul anului.

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu