Cum recunoastem cizmele UGG autentice?

0 Comentarii

UGG se  întoarce la rădăcinile sale și se va concentra pe aducerea bărbaților activi care au adus marca în viață cu stiluri noi, permițându-le să-și iubească din nou brand-ul. Partener cu campionul Super Bowl și NFL MVP Tom Brady, UGG va invita și mai mulți bărbați să simtă dragostea pe care restul lumii o cunoaște atât de bine.  Colecția UGG se îmbină cu ambarcațiunile italiene de îmbrăcăminte italiană, cu o magie de încredere a pieilor de oaie, aducând un aspect luxos de UGG la modă de vârf. Pe măsură ce dragostea pentru UGG continuă să se răspândească în întreaga lume, am continuat să oferim metode noi și neașteptate de a experimenta brandul. Călătoria UGG continuă și dragostea pentru UGG continuă să se răspândească.
Există mai multe moduri de a spune dacă un UGG este un fals.
1) Talpa unei cizme UGG autentic este încapsulată cu semnul UGG .
2) Vânzătorul spune că sunt fabricate în Noua Zeelandă sau Austrialia pentru un Clasic Tall sau Classic Short.
Uggs sunt fabricate de Deckers Outdoor Corporation. Ei le-au făcut în China în ultimii 2 ani. Ei obișnuiau să le facă în Australia și Noua Zeelandă, dar  au renuntat de 2 ani.
Ugg-urile  care spun ca sunt făcute în Australia sau Noua Zeelandă sunt FAKE-uri. Nu sunt de la Deckers Outdoor Corporation. Au copiat eticheta și insemnele, dar nu sunt de la Deckers Inc.
3) Sunt supuși încălcării drepturilor de autor, deoarece numai lui Deckers i se permite să utilizeze cuvântul UGG. Au copiat de asemenea etichetele și cutiile Deckers.
4) Cele care sunt false nu au insemne in relief sau  incastrate pe fundul tălpilor.
5)) Puteți să raportați către UGG Australia toate cele false pe care le vedeți pe ebay
6) Ugg Australia a cerut oricărui dealer Ugg autorizat să promită și să semneze un acord de a nu vinde pe ebay. Aceasta este de pe site-ul Web Deckers
7) Calitatea cusaturiloe pe falsuri este foarte proastă.
8) Caseta este diferită: cutia originala Ugg este cu un capac deschis . Este o cutie puternică. Cuvintele "UGG Australia" sunt scrise în mijlocul capacului. Logo-ul Ugg este un soare portocaliu , nu este mare, ci mic.
În aprilie 2007, Ugg nu face caseta cu un capac separat. Partea de sus a cutiei nu mai este atașată la partea inferioară. Există un soare pe partea de sus și "ugg australia". Partea din față a capacului este www.uggaustralia.com 

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu