0 Comentarii

Toyota-lider pentru masinile hibride
Toată lumea de la Toyota la Porsche vinde mașini hibride în aceste zile, dar care ar trebui să iei în considerare și pe care ar trebui să le eviți?
Cea mai buna mașina hibrida
Nu cu mult timp în urmă, masinile hibride erau alegerea mamei care conducea copiii la școală si vroia sa protejeze mediul înconjurător, oamenilor care trăiau sau lucrau in marile orase și șoferilor de taxi care căutau să economisească un pic de bani la combustibil.
Cu toate acestea, cu un număr tot mai mare de hibrizi de pe piață, ele devin din ce în ce mai mult o alternativă de masă la modelele convenționale de benzină și motorină, iar pentru mulți acestea sunt o mișcare mai atrăgătoare decât pentru mașinile complet electrice.
Niciun brand nu este mai strâns asociat cu hibrizii decât Toyota, compania care se află în spatele acelei icoane a autovehiculelor verzi, Prius. Cu toate acestea, o opțiune mai ieftină este masina de inchiriat hibrida Toyota Prius care combină agilitatea mașinilor mici cu eficiența hibrid.
Echipamentul standard generos și un interior spațios și practic se adaugă la recursul Prius Hybrid, chiar dacă un tablou de bord din plastic și o plimbare nervoasă se impun împotriva acesteia.
Ultimul model de la Toyota Prius este o evolutie importanta pentru cea mai bine vanduta masina hibrid din lume, permitandu-i sa concureze direct cu rivalii conventionali precum Ford Focus si Volkswagen Golf.

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu