Mercedes Vito 8+1 intotdeauna gata de actiune

0 Comentarii


Mercedes Vito ramane  exemplar în ceea ce privește rentabilitatea și calitatea, flexibilitatea și siguranța. La urma urmei, este specialistul pentru transportul profesional de călători - de la un adevărat specialist în vehicule comerciale.
Sistemele inovatoare de asistență și siguranță vă asigură că ajungeți la destinații și mai în siguranță. Cu tractiune spate sau tracțiune integrală, Vito Tourer PRO sau SELECT: alegeți pur și simplu vehiculul care se potrivește planurilor dvs.
În plus, o rețea extinsă de parteneri Mercedes-Benz care oferă o gamă largă de servicii si vă va asigura că Vito Tourer vă rămâne la fel de solid ca in prima zi. Mercedes-Benz primul port de apel când vine vorba de întreținere și reparații. Oamenii care îți cunosc cel mai bine vehiculul. Așadar, Vito Tourer va rămâne partenerul dvs. neprețuit pentru o perioadă lungă de timp.
Oriunde se află destinația: Vito Tourer vă sprijină sosirea cu succes. Deoarece cele 3 modele - BASE, PRO și SELECT - pot fi adaptate tocmai pentru a răspunde nevoilor dvs. și ale pasagerilor. Dacă aveți nevoie de un vehicul excepțional de confortabil pentru tururi sau ca transfer de hotel, masina de inchiriat Mercedes Vito este cea mai bună alegere. Poate doriți să vă tratați pasagerii cu multă lumină și aer, comandând opțional trapa glisantă panoramică. Căutați un taxi sau un vehicul extrem de versatil? Atunci nu te uita mai departe de Vito Tourer PRO. Dacă doriți să vă aduceți echipa undeva, funcțional Vito Tourer BASE va fi fericit să vă indeplineasca dorintele.
Puteți dota habitaclul cu 2 sau, în cazul versiunii extra-lungi, chiar și 3 rânduri de scaune cuprinzând scaune cu bancă cu 2 și 3 locuri, în funcție de lungimea vehiculului. Pentru a obține maximum 9 locuri, selectați fie 3 rânduri de scaune în habitaclu (locuri 2-2-3) sau optați pentru bancheta copilului din față și două scaune pe trei locuri în spate. Și cel mai bun este că puteți beneficia de versatilitatea Vito Tourer chiar și în tururi private.

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu