Care este diferența dintre o casă pe structura de oțel Finsteel și o casă din cărămidă?

0 Comentarii


În tari precum Marea Britanie dar si in alte zone ale lumii, casele construite din cărămidă sunt considerate ca fiind de construcție standard sau construcții tradiționale, iar marea majoritate a caselor sunt construite in acest fel.
Constructorii pun bazele din beton și construiesc pereți pe deasupra acestora folosind straturi de cărămizi care au mortar între ele. Pardoselile sunt construite în principal din lemn ca și structurile interioare ale acoperișului.
Construcția de case cu structură din oțel Finsteel este un fenomen relativ mai recent, casele cu structură din oțel fiind construite pentru prima dată în secolul XX. În perioadele mai recente, s-a înregistrat o creștere a fabricilor care realizează cadre din oțel pentru construcția de locuințe, în special din cauza creșterii clădirilor.
Majoritatea construcțiilor din oțel implică oțel ușor, care este extrem de puternic: de exemplu, dacă ai avea o bară circulară din oțel de 25mm / 1 inch grosime și atașată de tavanul tău, poți agăța 2,5 elefanți africani din ea (!)
Tehnica folosită pentru construirea caselor este denumită construcție de oțel cu ecartament ușor și implică elemente de oțel cu ecartament ușor, care constă din foi subțiri de oțel (1 până la 3mm) care au fost tăiate și construite (folosind tehnici precum sudarea, șurubul sau nituirea) în forme necesare pentru panourile de fundație dintr-o fabrică, înainte de a transporta panourile către siturile unde sunt construite casele.
Cadrele trebuie să fie bine atașate la fundația de beton și, odată ce sunt, orice alt material poate fi folosit pentru a umple structura unei case, inclusiv cărămizi sau alte elemente.
Avantajele caselor pe structura metalica constau in timpul mai scurt de executie, rezestenta crescuta la cutremure si durata de viata ridicata.

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu