Factori cheie in decizia de a transporta echipamente grele

0 Comentarii


Când aveți echipamente mari, grele și voluminoase, care trebuie mutate în siguranță și eficient fără întârziere, pe cine sunați? Deplasarea echipamentelor industriale nu este un loc de muncă pentru amatori și puține întreprinderi au capacitatea in-house de a-și îndeplini sarcina. Aceasta înseamnă că singura opțiune viabilă în cele mai multe situații este să se bazeze pe o firma de transport echipamente grele
Alegerea companiei potrivite pentru a vă ocupa de misiunile dvs. în mișcare este crucială, deoarece nu vă puteți permite un accident, un echipament deteriorat sau un timp de întrerupere excesiv. Dar ce cauți într-un serviciu de mutare a echipamentului? Iată cativa factori cheie care trebuie luați în considerare atunci când luați decizia:
CAPACITATEA
Ce fel de echipament poate manipula firma de transport? Dispun de un fel de echipament adecvat pentru a îndepărta eficient echipamentul vechi și a instala echipamente noi de înlocuire în cât mai puțin timp posibil? Au mașinile de încărcare și remorcile de o lățime, lungime și putere suficiente pentru a muta chiar și cele mai voluminoase și mai excesive bucăți de mașini? Poate să ridice și să deplaseze echipamentul indiferent de cât de greu este greutatea?
EXPERIENŢĂ
Dincolo de puterea și capacitatea brute a echipamentelor firmei, aveți nevoie și de o companie cu o reputație solidă și cu un personal cu înaltă calificare și cu experiență. Lucrul cu echipamente grele și înțelegerea modului în care acesta va reacționa la presiunea ridicării și deplasării mașinilor nu este a doua natură. Este nevoie de ani de formare și de experiență pentru a dobândi aceste cunoștințe și pentru a dezvolta seturile de competențe necesare.
GRIJĂ
Atunci când se deplasează echipamente electronice sensibile sau dispozitive medicale, cum ar fi aparate de scanare RMN sau CAT, este necesar un grad suplimentar de îngrijire și tratament precaut. Întrebați orice echipă potențială care se mișcă dacă au mutat în trecut aceste tipuri de mașini sensibile, cât de des și cu ce rezultate. Echipamentul dvs. este prea valabil pentru a risca să se deterioreze pe rută.


0 comentarii :

Trimiteți un comentariu